Helsingin Autoteknillinen Yhdistys ry

20.07.2018 - MP rataharjoittelutapahtuma Alastarolla 12.8.

HATY järjestää sunnuntaina 12.8. klo 16-20 moottoripyörien rataharjoittelutapahtuman Alastaron moottoriradalla. Tapahtumassa on kouluttamassa mm. moottoripyöräpoliisien koulutuksista vastaavat ammattikouluttajat ja moottoripyöräpoliisit Tomi Ruippo ja Jani Koikkalainen. 

 

Tapahtumassa harjoitellaan moottoripyörän käsittelyä sekä toimintaa ns. hätätilanteen sattuessa (väistöt ja jarrutukset). Tapahtuman lopussa päästään myös ajamaan radalla oman vauhdin mukaan. Rata-aika on yhteensä 3h joista n. 2h käytetään ajokoulutukseen ja n. 1h vapaaseen rata-ajoon. 

 

Hatylaisille tapahtuman hinta on 30€. Paikkoja tapahtumaan on rajalliset 30kpl ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilmoittautumiset alla olevasta linkistä. Mukaan mahtuu vielä!

 

Aika:          Sunnuntai 12.08. klo 16:00 – 20:00            

 

Paikka:      Alastaron Moottorirata

 

Ajo-ohje:  

Ajamme Alastaroon letkana, joka starttaa Karkkilan ABC Masuunin parkkipaikalta klo 14:00. Jos et osallistu letka-ajoon, ilmoitathan siitä ilmoittautumisen yhteydessä.

Alastaron moottorirata sijaitsee Virttaalla, kantatien 41 (Tampere - Nokia - Aura - Turku) ja maantien 213 (Loimaa - Alastaro - Virttaa - Säkylä) varrella.

Ajoaika Turusta 45 minuuttia, Tampereelta 1 tunti ja Helsingistä 2:15 tuntia. Radan sijainti on merkitty autoilijan tiekarttaan.

Helsingin suunnasta tultaessa voi tulla joko VT 2 kautta tai Forssassa voi ajaa Ypäjän ja Loimaan kautta Mt 213. 

Ilmoittautuminen:

                   Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä! Ilmoittautumislinkki:

                   https://goo.gl/forms/1uIptMtZG1yT6XRG3 

                    

                   HATY hallitus toivottaa teidät tervetulleeksi Alastarolle!

 

Kutsu PDF-muodossa:

http://yhdistykset.satl.fi/static/sites/HATY/tiedostot/2018/Alastaro.pdf