Helsingin Autoteknillinen Yhdistys ry

08.04.2019 - Yritysvierailu: Tekniikan Maailman autolaboratorio 9.5.2019

Paikat vierailulle täyttyivät tunnissa ja suuren kysynnän vuoksi pyritään syksyllä järjestämään uusi vierailu ilmoittautuneille, jotka eivät mahtuneet mukaan tälle vierailulle. Seuraavan vierailun tarkasta ajankohdasta tiedotetaan myöhemmin.

Tekniikan Maailma kertoo lehdessä ja digipalvelussa kaiken tietämisen arvoisen uusimmasta tekniikasta. Se testaa ja vertailee merkittävimmät tuotteet avainalueiltaan kuten autoista, mobiililaitteista, viihde-elektroniikasta, tietotekniikasta, kameroista, kodinkoneista ja urheiluvälineistä. Lisäksi seuraamme aktiivisesti tiedemaailman tapahtumia.TM välittää lukijoilleen tietoa, josta on hyötyä. TM auttaa kuluttajia tekemään oikeita valintoja.

 

Kevätkauden HATY yritysvierailun kohteena on Tekniikan Maailman autotoimituksen Pasilan autolaboratorio. 


Turvavyöjutullaan vuoden 2018 journalistipalkinnon saanut Otavamedia Oy:n perinteikäs TM on uudistanut verkkopalvelunsa. Uusiksi menivät niin ilmestymisrytmi, arkisto kuin ulkoasukin. Niin uusi kuin vanhakin tieto on nyt entistä helpommin saatavilla. Luotettava itse tuotettu tieto kuitenkin pysyy kaiken ytimessä.


Nykyisessä kehitystilanteessa sekä informaatiotulvassa - ja edellä mainituin perustein -valikoitui TM:n autolaboratorio kevätkauden tutustumiskohteeksemme. Kiitämme TM:n autotoimitusta tästä HATY:n jäsenille tarjoutuneesta mahdollisuudesta. Isäntinämme ovat TM tuottajat Velimatti Honkanen ja Aimo Niemi sekä toimituspäällikkö Harri Domonyi.


Tilaisuus alkaa torstaina 9.5. klo 15:00 ja kestää noin kaksi tuntia. Osoite Esterinportti 1, 00240 Helsinki.


Mukaan mahtuu 30 HATY:n jäsentä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumiset martti.holmikari@gmail.com/ 0400 579459 - hyväksytty ilmoittautuminen pyritään vahvistamaan viimeistään ilmoittautumista seuraavana päivänä). 


Kohteliain Terveisin

Helsingin Autoteknillinen Yhdistys