Helsingin Autoteknillinen Yhdistys ry

10.10.2019 - Insinöörityögaala 2019

Haluatko päästä esittelemään huikeaa autoalan lopputyötäsi?

Kriteereinä on mm. innovatiivisuus ja ajankohtaisuus autoalan näkökulmasta! Suomen Autoteknillisen liittoon kuuluva Helsingin Autoteknillinen yhdistys (HATY) järjestää Insinöörityögaalan, jossa 2-4 opintojaan viimeistelevää insinööriopiskelijaa pääsee esittelemään autoalaan liittyviä lopputöitään. Tämä on erityinen mahdollisuus luoda kontakteja ja verkostoitua alalla. HATY haluaakin tarjota Insinöörityögaalan avulla nuorille (ja miksei vanhemmillekin) innovatiivisille insinööriopiskelijoille kannustavan ja monipuolisen ponnahduslaudan tulevaisuuden urapoluille.

Aika: Maanantai 04.11. klo 16:00 – 19:00

Paikka: Metropolian Myyrmäen kampus

Leiritie 1, 01600 Vantaa

Hakuohjeet:

Kirjoita vapaamuotoinen hakemus, pituudeltaan enintään yksi A4-arkki. Hakemuksessa tulee olla vähintään:

• Työn tekijän tai tekijöiden nimet

• Työn aihe

• Tiedot työnantajasta, mikäli insinöörityö on tehty jonkin yrityksen alaisuudessa tai tilauksesta

• Tiivistelmä työn sisällöstä

• Perustelusi, miksi työ tulisi valita esiteltäväksi perustuen arviointikriteereihin

Hakemus, sekä itse insinöörityö lähetetään sähköpostitse osoitteeseen gaala@haty.fi viimeistään 18.10.2019.

Mukaan voi hakea viimeisen vuoden aikana valmistuneilla insinööritöillä, sekä viimeistelyvaiheessa olevilla vielä keskeneräisillä töillä. Työn tekijän opintolinjalla ei ole merkitystä, kunhan työn aihe liittyy autoalaan.

Kunkin työn esittelyyn on varattu noin 15 minuuttia. Lisäksi varaamme aikaa yleisön kysymyksille. Tilaisuudessa kahvitarjoilu.

Esiteltävät työt valitaan hakemusten perusteella. Jokaisen valitun ja esiteltävän työn tekijälle myönnetään 250 € stipendi ja parhaalle työlle 500 €. Valinnan tekee raati, johon kuuluu edustajia autoalan yrityksistä ja yhteisöistä, sekä Metropolian opettajista.

Yhdistyksen jäsenille

HATY:n jäsenenä pääset yleisöön ilmaiseksi kuulemaan, millaista tietoa ja taitoa insinööriopiskelijoiden lopputöiden huiput sisältävät. Saat takuuvarmasti uutta tietoa autoalan ja tekniikan nykytilasta ja kehityksestä. Parhaimmillaan saatat löytää tapahtumasta etsimäsi uuden työntekijän tai ajatuksia jonkin työhösi liittyvän ongelman ratkaisemiseen teettämällä siitä insinöörityön opiskelijalla.

Ilmoittautuminen 30.10. mennessä. Paikkoja rajoitetusti.

Linkki: https://satl.fi/kauppa/tapahtumat/tapahtumapaivat/haty-insinoorigaala-2019/

09.09.2019 - Yritysvierailu: Autokeskus Konala 22.10.

Syyskauden HATY yritysvierailun kohteena on Autokeskuksen uusi Konalan täyden palvelun autotalo.
Isäntinämme ovat Autotalon johtaja Ari Koskinen ja jälkimarkkinointipäällikkö Ismo Väisänen. Mukana myös eri automerkkien vastuuhenkilöitä, sekä Autokeskus.

Autokeskus Konalan uusi täyden palvelun autotalo on avattu. Uudet ajanmukaiset tilat ja toiminnot palvelevat nyt todella monen automerkin asiakastarpeita (Alfa Romeo, Fiat, BMW, Mini, Chrysler, Dodge, Jeep, Citroen, Peugeot, Ford, Nissan ja Skoda).

Kiitämme Autokeskusta tästä HATYn jäsenille tarjoutuneesta mahdollisuudesta päästä tutustumaan uuteen Autokeskus Konalaan.
 
Aika ja paikka
Tiistai 22.10.2019 klo 18:00
Autokeskus Konala, Ristipellontie 5, Helsinki

Ilmoittautuminen
martti.holmikari@gmail.com / 0400 579459
Mukaan mahtuu 30 HATY:n jäsentä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tilaisuus uusitaan tarvittaessa alkuvuodesta 2020.

Päivitys 10.10.2019: 22.10. järjestettävä tilaisuus on täynnä. Uusintakerran ajankohdasta ilmoitetaan myöhemmin.

Päivitys 25.10.2019: Toinen vierailukerta ilmoittautuneille, jotka eivät mahtuneet ensimmäisellle, järjestetään tiistaina 21.1.2020 klo 18:00. Odotuslistallaolijoille tiedotetaan asiasta erikseen.

11.07.2019 - Vierailu Suomen Moottoripyörämuseoon ja Ace Corneriin Lahteen 15.8.

Vierailu Suomen Moottoripyörämuseoon ja Ace Corneriin Lahteen 15.8.


HATY järjestää vierailun Lahteen Suomen Moottoripyörämuseoon ja Ace Corneriin. Päivä alkaa kokoontumisella AEL:n parkkipaikalle, josta lähdetään yhdessä letkassa moottoripyörillä ja harrasteajoneuvoilla Lahteen. Museossa opastetun kierroksen vetäjänä toimii museon perustaja, moottoripyöräilylegenda, pitkän linjan yrittäjä ja lyömätön tarinankertoja Riku Routo.


Tapahtuma on avoin kaikkien SATL jäsenyhdistysten jäsenille. Paikkoja on rajoitetusti.


Aika ja paikka

Torstai 15.8.2019


AEL:n parkkipaikka

Rakennus 1:n edessä oleva parkkialue

Jälsitie 6, 00410 Helsinki


Suomen Moottoripyörämuseo

Veistämönkatu 1, 15140 Lahti

 

Ohjelma

14.30 Kokoontuminen AEL parkkipaikalla

15.00 Siirtyminen mutkatietä letkassa Lahteen

17:00 Kahvit ja suolaset

17.30 Moottoripyörämuseoon tutustuminen

19.30 Paluumatkalle


Ilmoittautuminen

Hinta: 15e per henkilö, sisältää museokierroksen ja kahvit.

Linkki: https://forms.gle/tSk7muQejYVi2biQ7

 

07.05.2019 - HATY Cruising 7.6.2019

Suuren suosion saavuttanut HATY Cruising järjestetään jälleen kesäkuun ensimmäisenä perjantaina AEL:n parkkipaikalla!

Paikalle voi saapua klo 16:00 alkaen harrasteautoilla, -moottoripyörillä tai muilla harrastemenopeleillä tai vaihtoehtoisesti vain tulla katselemaan muiden laitteita ja tapaamaan tuttuja. 

Ilmoittautuminen on vapaaehtoista, mutta toivottavaa. Ilmoittautuminen osoitteessa https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSegOD3QAaTUvN_gbFtUUYNJYY6AIAwBjaTWAqZfOy3XJjRqrw/viewform?usp=sf_link 

Tapahtumasta ehtii vielä mainiosti Stadin Cruisingiin tai FHRA Cruising Pre-partyyn Malmin lentokentälle. Saapuminen ja lähteminen jokaisen omien aikataulujen mukaan.

 

Kaikkien SATL paikallisyhdistysten jäsenet ovat tervetulleita mukaan!

HATY hallitus toivottaa teidät tervetulleeksi Cruisingiin! 

08.04.2019 - Yritysvierailu: Tekniikan Maailman autolaboratorio 9.5.2019

Paikat vierailulle täyttyivät tunnissa ja suuren kysynnän vuoksi pyritään syksyllä järjestämään uusi vierailu ilmoittautuneille, jotka eivät mahtuneet mukaan tälle vierailulle. Seuraavan vierailun tarkasta ajankohdasta tiedotetaan myöhemmin.

Tekniikan Maailma kertoo lehdessä ja digipalvelussa kaiken tietämisen arvoisen uusimmasta tekniikasta. Se testaa ja vertailee merkittävimmät tuotteet avainalueiltaan kuten autoista, mobiililaitteista, viihde-elektroniikasta, tietotekniikasta, kameroista, kodinkoneista ja urheiluvälineistä. Lisäksi seuraamme aktiivisesti tiedemaailman tapahtumia.TM välittää lukijoilleen tietoa, josta on hyötyä. TM auttaa kuluttajia tekemään oikeita valintoja.

 

Kevätkauden HATY yritysvierailun kohteena on Tekniikan Maailman autotoimituksen Pasilan autolaboratorio. 


Turvavyöjutullaan vuoden 2018 journalistipalkinnon saanut Otavamedia Oy:n perinteikäs TM on uudistanut verkkopalvelunsa. Uusiksi menivät niin ilmestymisrytmi, arkisto kuin ulkoasukin. Niin uusi kuin vanhakin tieto on nyt entistä helpommin saatavilla. Luotettava itse tuotettu tieto kuitenkin pysyy kaiken ytimessä.


Nykyisessä kehitystilanteessa sekä informaatiotulvassa - ja edellä mainituin perustein -valikoitui TM:n autolaboratorio kevätkauden tutustumiskohteeksemme. Kiitämme TM:n autotoimitusta tästä HATY:n jäsenille tarjoutuneesta mahdollisuudesta. Isäntinämme ovat TM tuottajat Velimatti Honkanen ja Aimo Niemi sekä toimituspäällikkö Harri Domonyi.


Tilaisuus alkaa torstaina 9.5. klo 15:00 ja kestää noin kaksi tuntia. Osoite Esterinportti 1, 00240 Helsinki.


Mukaan mahtuu 30 HATY:n jäsentä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumiset martti.holmikari@gmail.com/ 0400 579459 - hyväksytty ilmoittautuminen pyritään vahvistamaan viimeistään ilmoittautumista seuraavana päivänä). 


Kohteliain Terveisin

Helsingin Autoteknillinen Yhdistys

 

<< Edelliset   1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8